Όπως και στο Αγρίνιο πριν τρεις μέρες, έτσι και στις Σέρρες η ΑΕΚ ήταν αγκαλιά με τη νίκη αλλά τελικά το μεγάλο λάθος του Αθανασιάδη στο 94′ την υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 με τον Πανσερραϊκό, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι «σκασμένος» στις δηλώσεις του μετά τη λήξη.

Οι Κιτρινόμαυροι μέσα σε τρεις μέρες έχασαν τέσσερις βαθμούς μέσα από τα χέρια τους, λόγω δικών τους λαθών, με τον Αργεντίνο προπονητή να είναι προβληματισμένος για το γεγονός ότι αυτά τα λάθη επαναλαμβάνονται σταθερά.

«Σκέφτομαι πάρα πολλά πράγματα. Τα περισσότερα παιχνίδια μας με ισοπαλίες είναι το ίδιο. Είναι λάθη που συμβαίνουν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Στα περισσότερα παιχνίδια που μας ισοφαρίζουν γίνεται το ίδιο. Υπάρχουν λάθη που μπορείς να διορθώσεις με την προπόνηση και κάποια που δεν μπορείς να διορθώσεις», είπε αρχικά ο Αλμέιδα μιλώντας στη NOVA και ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανέφερε τα εξής…

Για το ματς και την εξέλιξη στο τέλος: «Το να γίνονται αναλύσεις αυτές τις στιγμές… Δεν υπάρχουν λέξεις να εξηγήσουν αυτό που έγινε. Ίσως αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό και θα δούμε πώς θα ξεκινήσουμε το 2024. Αυτή η ομάδα είναι εδώ και 1,5 χρόνο που κάνει προπόνηση μαζί. Ξανακάναμε τα ίδια λάθη και πρέπει να δούμε τι μας έλλειψε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει να σκεφτώ καλά».

Για τον Πανσερραϊκό που κατάφερε να κόψει βαθμούς για δεύτερο παιχνίδι από την ΑΕΚ: «Εγώ πάντα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Κάθε προπονητής προσπαθεί να δώσει το καλύτερο. Ο Πάμπλο Γκαρσία τα πηγαίνει καλά».