Να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα σε ό,τι αφορά το αν θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι της Stoiximan Super League και του κυπέλλου Ελλάδας θέλησε η ΕΠΟ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για μη έλευση.

Τα όσα είπε η ΚΕΔ στους Έλληνες διαιτητές στη συνάντηση που έγινε προκάλεσαν σύγχυση, αφού αρχικά αυτό που διέρρευσε ήταν πως η UEFA ενημέρωσε ότι δεν θα έρχονται από εδώ και πέρα ξένοι διαιτητές. Στη συνέχεια όμως, λίγη ώρα μετά, αυτό άλλαξε.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό ακολούθως, αυτή ήταν απλά μια σκέψη της UEFA που δεν θα υλοποιηθεί, με την ΚΕΔ να τονίζει ότι θα συνεχίσουν να έρχονται κανονικά οι ξένοι διαιτητές από τη στιγμή που οι Έλληνες αποφάσισαν αναστολή της αποχής τους και η κανονικότητα φαίνεται να επιστρέφει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Για να κλείσει, επομένως, μια και καλή αυτό το θέμα, ήρθε και η λιτή και ξεκάθαρη ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία αναφέρει τα εξής…

«Δημοσιεύματα που αναφέρονται στη μη περαιτέρω έλευση ξένων διαιτητών στην Ελλάδα λόγω σχετικής απόφασης της UEFA, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση».