Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6,1 εκατομμυρίων ευρώ – που θα καλυφθεί από τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη – αποφασίστηκε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της οποίας ο CEO και αντιπρόεδρος του κλαμπ, Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε ερωτήσεις μικρομετόχων του «δικεφάλου του Βορρά».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο μεταγραφών, ο Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε: «Αν υπάρξει παίκτης που ποιοτικά θα αναβαθμίσει το επίπεδο μας θα πάμε προς αυτόν. Ανέκαθεν τον Ιανουάριο είναι από μηδέν έως τρεις. Μπορεί να είναι καμία, μπορεί μέχρι τρεις».

Έπειτα αναφερόμενος στο συμβόλαιο του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και το ενδεχόμενο ανανέωσής του, απάντησε: «Υπάρχει απευθείας επαφή Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν συχνή επικοινωνία, ο κόουτς έδωσε το στίγμα του και κάποια στιγμή θα υπάρξουν επίσημα νέα».

Τα σενάρια για την ΕΠΟ

Στο μεταξύ, στάθηκε και στα σενάρια που τον εμπλέκουν για υποψήφιος για την ΕΠΟ. «Εχει ακουστεί το όνομά μου στο παρελθόν και για πρόεδρος στη λίγκα», υπογράμμισε ο κ. Γκαγκάτσης και συνέχισε: «Δεν έχω πρόβλημα να το σχολιάσω, είναι νωρίς για τέτοια συζήτηση, όλη η ΠΑΕ είναι συγκεντρωμένη στους στόχους της ομάδας, δεν θα πω ναι, δεν θα πω όχι, θα πω ότι είναι νωρίς για τέτοια συζήτηση. Τώρα που μιλάμε δεν ισχύει. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

Επιπλέον, για το θέμα που έχει προκύψει με την ΕΠΟ, τόνισε: «Δεν έχουμε κάτι με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, έχουν στείλει και αυτοί επιστολή, περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ. Δικαιολογίες μπορούν να πουν πολλές, ακόμα πιο τραγικό αν πουν πως άλλες ομάδες έβαλαν τσάρτερ, αν ήθελαν θα έστελναν, άρα δεν ήθελαν. Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο. Δεν έγινε καμία προσέγγιση από την ΕΡΤ από την περασμένη Πέμπτη. Περιμέναμε μήπως έρθει καμία συγνώμη, κάποια προσέγγιση, αλλά τίποτα… Έτσι, στείλαμε την επιστολή και περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΡΤ».