Η απίστευτη Τζιρόνα υποδέχθηκε τη Βαλένθια για την 15η αγωνιστική της La Liga και αν και βρέθηκε να χάνει κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το πώς θα καταλήξει η φετινή σεζόν, μέχρι πότε δηλαδή θα αντέξει η Τζιρόνα να κάνει όσα απίθανα κάνει, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Προς το παρόν, πάντως, το ισπανικό πρωτάθλημα ζει μια πρωτοφανή κατάσταση αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές η Τζιρόνα θα ήταν στην κορυφή. Συμβαίνει όμως.

Υποδεχόμενη τη Βαλένθια για την 15η αγωνιστική βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57′ από το γκολ του Ούγκο Ντούρο στην αντεπίθεση και όλα έδειχναν ήττα αλλά στο τελευταίο 10λεπτο… τρελάθηκαν όλοι.

Στο 83′ ο Στουάνι, ο οποίος δύο λεπτά νωρίτερα είχε χάσει πολύ καλή ευκαιρία, έκανε το 1-1 και στο 88′ ο ίδιος παίκτης με κοντινή προσπάθεια μετά τη σέντρα του Κόουτο βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αφού το… όνειρο συνεχίζεται!