Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την εξασφάλιση της 1ης θέσης στον όμιλο του Europa Conference League, ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας.

Η νίκη στη Γερμανία και παράλληλα η εξασφάλιση της απευθείας πρόκρισης στους «16» του Conference League έχει εκτινάξει την ψυχολογία όλων στις τάξεις των Ασπρόμαυρων, με τον Σαββίδη να έχει διαδοχικές συσκέψεις με τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Σε αυτές, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας τώρα και ζήτησε, φυσικά, ανάλογη συνέχεια, τονίζοντας ότι οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να σταματήσουν και η προσοχή όλων να στραφεί στο ματς που ακολουθεί με τη Λαμία ώστε να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, στη χειρότερη για αυτόν περίπτωση, μόλις στο -2 από την κορυφή.

Ο Σαββίδης τόνισε στους συνεργάτες του ότι χάρηκε πάρα πολύ για την εντυπωσιακή παρουσία και την άψογη συμπεριφορά των οπαδών στη Φρανφούρτη και παράλληλα ζήτησε από όλους ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση σε όλα τα θέματα.

«Θέλω να μην μας επηρεάζει τίποτα και να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους. Να είμαστε συσπειρωμένοι εναντίον όλων όσων δεν χαίρονται με όσα πετυχαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά.