Ο Γιάκουμπ Κίβιορ της Άρσεναλ έχει έναν διπλό λόγο για να είναι χαρούμενος. Αφενός η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, αφετέρου η σύζυγός του Κλαούντια Κόβαλτσικ γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα social media με τις χορευτικές κινήσεις της.

Η Κλαούντια Κόβαλτσικ, γνωστή ως Claudia Redheaded Babe στο Instagram, είναι γνωστή για τις χορογραφίες της και τα χορευτικά βίντεο που «ανεβάζει» στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα περισσότερα από αυτά είναι ρουτίνες twerking, είδος χορού στο οποίο αφιερώνει πολύ χρόνο με τα άλλα μέλη της ομάδας της, ενώ συμμετέχουν και διεθνείς διαγωνισμούς.

Στο τελευταίο της βίντεο, εντυπωσίασε τους followers της, αλλά και τον σύζυγό της, λικνίζοντας το σώμα της, ενώ ήταν topless δείχνοντας την πίσω πλευρά του σώματός της. «Είσαι η καλύτερη» έγραψε ο Πολωνός διεθνής αμυντικός των «κανονιέρηδων». «Ο χορός έχει πολλές μορφές. Ορισμένες φορές μπορεί να είμαι η κακή Κλαούντια κι άλλες μπορεί να κλειδώσω τον εαυτό μου σ’ ένα δωμάτιο και να πάω όπου με βγάλει η ροή», σημείωσε η ίδια. Πολλοί από τους σχεδόν 80.000 followers που έχει επαίνεσαν τις χορευτικές κινήσεις της και τον τρόπο που κινείται.

Ο 23χρονος Κίβιορ που θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς αμυντικούς στην Ευρώπη πήγε στην Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο από την ιταλική Σπέτσια για 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι «κανονιέρηδες» το Σάββατο (25/11) ανέβηκαν στην πρώτη θέση της Premier League με τη νίκη της με 1-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ. Επιστρέφει στη δράση την Τετάρτη (29/11) κόντρα στην Λανς εντός έδρας για το Champions League όπου μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» και την πρωτιά του δεύτερου ομίλου.