Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία απόψε (21/11, 21:45, Alpha) για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής διαδικασίας του EURO 2024, θα πραγματοποιηθεί κι ένα ντεμπούτο που περίμεναν εδώ και καιρό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές – η «γαλανόλευκη» θα πάει στην OPAP Arena με το νέο της λεωφορείο.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το καινούριο, υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας πούλμαν θα μεταφέρει τους διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο από το ξενοδοχείο στο γήπεδο πριν από την αναμέτρηση. Να σημειώσουμε πως στο πλάι του γράφει «σε γνωρίζω από την όψη», ενώ έχει και το σύνθημα «παίζουμε σαν ένας», ενώ είναι βαμμένο στα γαλανόλευκα και υπάρχει και η ελληνική σημαία στο πίσω μέρος του.

Το όχημα, δε, θα χρησιμοποιείται και από άλλες εθνικές ομάδες αναλόγως τις ανάγκες που υπάρχουν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, στο μεταξύ, αναφέρει: «Η επίσημη παρουσίαση του νέου πούλμαν της Εθνικής Ομάδας θα γίνει σήμερα με την μεταφορά των διεθνών από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Ευχαριστούμε και επαινούμε δημόσια την Υφυπουργό Μεταφορών κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ενεργειών της. Περιποιεί τιμή στην κυβέρνηση».