Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα έρθει οριστικά ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιανουάριο, αφού η εισαγγελία της Βαρκελώνης ολοκλήρωσε την έρευνά της και αποφάσισε ότι υπάρχουν όσα στοιχεία χρειάζονται για να παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα συνελήφθη στις 20 Ιανουάριου μετά την καταγγελία 23χρονης για σεξουαλική επίθεση στις 31 Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης και από τότε είναι προφυλακισμένος και περίμενε την τελική απόφαση της εισαγγελίας. Τελική απόφαση που ήρθε τώρα και δεν είναι καλή για αυτόν.

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε ο Ντάνι Άλβες παραπέμπεται οριστικά σε δίκη, η οποία θα αρχίσει σύντομα, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης και η εισαγγελία έχει ήδη προτείνει φυλάκιση 8-10 ετών αν κριθεί ένοχος.

Εξέλιξη που αρχικά δεν περίμενε ο Βραζιλιάνος αλλά στη συνέχεια μάλλον θα πρέπει να το αποδέχθηκε ότι κάπως έτσι θα γίνουν τα πράγματα αφού όλα τα αιτήματά του για αποφυλάκιση είχαν απορριφθεί χωρίς πολλά-πολλά μετά τις καταθέσεις τόσο της 23χρονης κοπέλας όσο και άλλων μαρτύρων.