Στο παιχνίδι στο οποίο ο Ρόμελου Λουκάκου επέστρεψε ως αντίπαλος στο Μεάτσα και αποδοκιμάστηκε εκκωφαντικά από τους οπαδούς της Ίντερ που μοίρασαν και 30.000 σφυρίχτρες πριν την έναρξη, ο Τουράμ με γκολ στο 81′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι με 1-0 κόντρα στη Ρόμα και τη διατήρησε στην κορυφή της Serie A, στο +2 από τη Γιουβέντους.

Οι Μιλανέζοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 6′ με τον Τσαλχάνογλου, με τους Ρωμαίους, από την άλλη πλευρά, να ενδιαφέρονται περισσότερο για την άμυνα και να μην καταφέρνουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά. Ήταν όμως αισθητός, κάτι παραπάνω από αισθητός βασικά, ο θόρυβος από τις δεκάδες χιλιάδες σφυρίχτρες με τις οποίες οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμαζαν τον Λουκάκου επειδή έφυγε από την ομάδα τους πριν λίγους μήνες.

Όπως και να έχει, το ματς δεν είχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και από ένα σημείο κι έπειτα φαινόταν ότι δεν θα είχε ούτε στο δεύτερο αφού η Ίντερ ναι μεν ήταν συνεχώς μπροστά αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει την άμυνα της Ρόμα, να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες, να πλησιάσει στο γκολ. Τα λεπτά, επομένως, περνούσαν και το άγχος μεγάλωνε στο Μεάτσα, μέχρι που βρέθηκε τελικά η λύση.

Στο 81′ ο Ασλάνι βρήκε ωραία τον Ντιμάρκο και αυτός έκανε το γύρισμα για τον Τουράμ που έγραψε το 1-0 από κοντά, δίνοντας στους Νερατζούρι τη νίκη που τους στέλνει στους 25 βαθμούς, στο +2 από τη Γιουβέντους.