Ο Μάουρο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στο Μπουένος Άιρες προκειμένου να είναι μαζί με τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα, εν μέσω φημών πως τον απάτησε.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσαν τα ΜΜΕ της Αργεντινής το προηγούμενο διάστημα, η Γουάντα Νάρα φέρεται να… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον επιθετικό της Γαλατασαράι για υποτιθέμενες δικές του απιστίες στο παρελθόν. Ωστόσο, το ζευγάρι θέλησε να διαψεύσει πως διέρχεται μια νέα κρίση στη σχέση του, που συνήθως είναι τοξική και τροφοδοτεί τον Τύπο της χώρας και όχι μόνο με υλικό για σχολιασμό.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ που διανύει μια εξαιρετική περίοδο στην επαγγελματική του καριέρα καθώς βρίσκει σταθερά δίχτυα με τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σειρά από εικόνες από το… παρασκήνιο των γυρισμάτων για το νέο βίντεοκλιπ της Γουάντα Νάρα. «Μετά από 15 ώρες γυρισμάτων, κοντεύουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ικάρντι στο Instagram.

To πρώην μοντέλο και νυν influencer, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες και επέλεξε να ασχοληθεί με τη μουσική. Η Γουάντα Νάρα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα το πρώτο της τραγούδι, το οποίο θα διαχειριστεί ο διάσημος παραγωγός Maxi el Brother της κολεκτίβας L-Gante. Να σημειώσουμε πως τα ΜΜΕ της Αργεντινής είχαν αναφέρει πως ο Maxi el Brother και η Γουάντα Νάρα δεν είχαν μονάχα επαγγελματική σχέση, αν και η ίδια το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.