Η Ρόμα την Κυριακή (8/10) νίκησε με 4-1 την Κάλιαρι εκτός έδρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A και με αυτόν τον τρόπο διέλυσε μια και καλή τις φήμες που υπήρχαν γύρω από το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «τζαλορόσι».

Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη επιτυχία της μεταξύ του ιταλικού πρωταθλήματος και του Europa League.

Η Ρόμα, ωστόσο, είναι 10η στη Serie A και σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο σύλλογος θα απέλυε τον «Special One» σε περίπτωση ήττας από τον Κάλιαρι. Μάλιστα, ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Νταν Φρίντκιν είχε ήδη διαλέξει τον μέχρι πρότινος προπονητή της Εθνικής Γερμανίας, Χάνζι Φλικ, ως αντικαταστάτη του Μουρίνιο.

Το κλαμπ, πάντως, διέψευσε την είδηση με ανακοίνωσή του προς το ιταλικό πρακτορείο ειδήεων ANSA, ενώ ο Μουρίνιο τα τελευταία 24ωρα εμφανίζεται χαλαρός. «Ζω σε μια “φούσκα” κάθε μέρα με τους παίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Αυτό είναι το γκρουπ μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να νικάμε κάθε παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Συνέχισε λέγοντας πως δεν άκουσε για το σενάριο απόλυσής του από τον πάγκο της Ρόμα. «Ζω πολύ απομονωμένος. Δεν έχω κοινωνική ζωή και δεν σκέφτομαι πολλά περισσότερα. Ξέρω τι θέλω και είμαι ήρεμος. Δεν ξέρω γιατί μιλάνε αυτά τα σενάρια. Έχω συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου και θα δώσω τα πάντα για το καλό της ομάδας».

Όλα αυτά έρχονται μερικούς μήνες μετά αφού κυκλοφόρησε σενάριο πως η Ρόμα ήθελε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο προκειμένου να απομακρύνει το ενδιαφέρον των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ για τις υπηρεσίες του Ζοσέ Μουρίνιο.