Το αήττητο, που έχει να επιδείξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό αποτελεί το σημαντικότερο «ατού» του Ηρακλή εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ηρακλή, με την οποία ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Super League παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες για τον Ολυμπιακό. Η μία αφορά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στην νίκη, αφού έχουν απολογισμό μίας ισοπαλίας (το περυσινό 1-1 στο Καραϊσκάκη) και δύο ηττών στο Καυτανζόγλειο (1-0 πέρυσι, 2-1 στην φετινή πρεμιέρα).

Η δεύτερη, η οποία έχει και πολύ περισσότερο «ερυθρόλευκη» απόχρωση αφορά την παράδοση, που έχει χτίσει ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού όταν τίθεται αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο άλλοτε πορτιέρο της πειραϊκής ομάδας και νυν του Ηρακλή, δεν έχει γνωρίσει την ήττα τις δύο προηγούμενες φορές, όπου τέθηκε αντιμέτωπος με τους «ερυθρόλευκους».

Η πρώτη ήταν στις 21 Νοεμβρίου του 2009, όταν ως τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα με τις επεμβάσεις του είχε υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε ισοπαλία 2-2 στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ενώ η δεύτερη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, όπου ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 2-1 τους «ερυθρόλευκους» υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη του φετινή ήττα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία προσδίδουν ένα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη σειρά του θα αναζητήσει την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στο Καραϊσκάκη, ώστε να διατηρήσει ακλόνητη την διαφορά των πέντε βαθμών, που τον χωρίζει από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr