Η Σερβία δεν κατάφερε να κατακτήσει το Μουντομπάσκετ γνωρίζοντας την ήττα με 83-77 από τη Γερμανία στον τελικό, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τη λήξη και τον Ολυμπιακό με ανάρτησή του να τον συγχαίρει για την παρουσία του στη διοργάνωση, τονίζοντας πως «μας έκανες όλους υπερήφανους».

Η Σερβία ήταν θεωρητικά το φαβορί αλλά τελικά ηττήθηκε από τους Γερμανούς και έμεινε στη 2η θέση, η οποία δεν άρεσε, όπως είναι λογικό, στους παίκτες της. Ένας εξ αυτών είναι και ο σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έκρυψε τα συναισθήματά του μετά τη λήξη του τελικού.

Ο Μιλουτίνοφ έβαλε τα κλάματα για την ήττα της Σερβίας, όπως έκαναν και οι Νίκολα Γιόβιτς και Μάρκο Γκούντουριτς, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να τον συγχαίρει πάντως για την παρουσία του στη διοργάνωση και το ασημένιο μετάλλιο.

«Συγχαρητήρια Νίκολα Μιλουτίνοφ για το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ 2023 με την εθνική Σερβίας! Η παρουσία σου ήταν εντυπωσιακή και μάς έκανες όλους υπερήφανους! Ανυπομονούμε να σε υποδεχθούμε!», ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Twitter οι Πειραιώτες.