Μια ατάκα του Εντέν Αζάρ σε ντοκιμαντέρ για την εθνική Βελγίου δείχνει ότι η ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του δεν αργεί, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο 32χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και τρεις μήνες και δεν έχει βρει καμία ομάδα για να υπογράψει.

Στην Τσέλσι ήταν τόσο καλός ώστε η ισπανική ομάδα να δώσει 100 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει αλλά, κρίνοντας εκ των υστέρων, σίγουρα θα το μετάνιωσε. Επί τέσσερα χρόνια, άλλωστε, ο Βέλγος ήταν σκιά του εαυτού του, με παραπανίσια κιλά, προβλήματα τραυματισμών, συνεχή απουσία από τη δράση.

Απολύτως φυσιολογικά, επομένως, η Ρεάλ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο πριν τρεις μήνες και απολύτως φυσιολογικά, επίσης, καμία ομάδα δεν του πρόσφερε συμβόλαιο. Έτσι, στα 32 του χρόνια ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του, αφού αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από μια ατάκα του στο ντοκιμαντέρ «Believe» για την εθνική Βελγίου.

«Ήρθε η ώρα σιγά σιγά να απολαύσω τη ζωή με την οικογένεια και τους φίλους μου πίνοντας μερικές μπύρες», ήταν τα λόγια του Αζάρ.