Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου ξεκινά η δίκη του Γιώργου Καρκά ο οποίος από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή.

Ο 29χρονος το πρωί της Δευτέρας θα βρεθεί στο εδώλιο και θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες περί βιασμού και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο ηθοποιός με ένα μήνυμά του στα social media ζητά τη συμβολή του κόσμου στη δίκη του.

«- ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ.

– ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ.

– ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΔΕΓΛΕΡΗ 4 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ. ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ» αναφέρει στο κείμενο που δημοσίευσε.

Ο ηθοποιός έχει μηνύσει τον αυτοκινητιστή για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες και ισχυρίζεται πως ο ταξιτζής τον χτύπησε στη πλάτη ρίχνοντάς τον κάτω το βράδυ που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ στην αρχή εκλιπαρούσε τους γιατρούς «να σώσουν το παιδί».

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Νοεμβρίου του 2018, ο Γιώργος Καρκάς συνελήφθη ενώ η ανακοίνωσή της αστυνομίας ανέφερε: «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».