Στο χειρουργείο βρίσκεται ξανά ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Το χθεσινοβραδινό χειρουργείο έγινε για να αποκατασταθεί το θέμα της αιμορραγίας – όπου ο άνδρας υπέστη ανακοπή και επανήλθε – ενώ σήμερα γίνεται καθαρισμός των ιστών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ειδικότερα, οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη, για να τον κρατήσουν στη ζωή και χθες σταθεροποιήθηκε η αιμορραγία, αφαιρέθηκε το μεγάλο θραύσμα, ενώ σήμερα γίνεται ο καθαρισμός των οστών, κάτι που είναι απαραίτητο, καθώς, όταν μια ναυτική φωτοβολίδα περνάει μέσα στον οργανισμό και χτυπάει το σώμα, η καύση της πρωτεϊνικής ύλης συνεχίζεται. Βλέπουμε τη φλόγα να βγαίνει από το σώμα μέχρι να καεί ολόκληρη – πυροτέχνημα. Δεν σταματάμε μέχρι να σβήσει, ανέφερε στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Σοφία Πατραμάνη.

Υπάρχουν μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, καθώς και κακώσεις που έχουν προκληθεί στο σώμα του 31χρονου και όλα αυτά πρέπει να χειρουργηθούν, για να καθαριστούν, έτσι ώστε να γίνει χειρουργικός καθαρισμός και να μην υπάρξει περιθώριο για μόλυνση.

Σύμφωνα με το χτεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία την ανάνηψης, αφού όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, δεν είχε τις αισθήσεις του. 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε μία πολύωρη επέμβαση.

Οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν, όσο μπορούσαν, την αιμορραγία και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.