Στον εισαγγελέα βρίσκονται αυτή την ώρα οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από την «Opap Arena» που είχαν ως απολογισμό τον θάνατο ενός φίλου της ΑΕΚ, του Μιχάλη Κατσούρη, και τον τραυματισμό ακόμη δέκα ατόμων.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Στο μεταξύ, συνελήφθη και ο 19χρονος Κροάτης ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και εντοπίστηκε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, αφού προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στα επεισόδια, ενω κατά τη διάρκεια τη νύχτας μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Κατά πληροφορίες άλλα τουλάχιστον 50 άτομα διαφεύγουν μέχρι στιγμής και για τον σκοπό αυτό οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί σε σύνορα και εθνικές οδούς.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη πέντε Κροάτες στη Θεσπρωτία. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 25, 41, 29, 25 και 31 ετών για τους οποίους προέκυψε ότι συμμετείχαν στην επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.

Οι πέντε νέοι συλληφθέντες προσπαθούσαν να επιστρέψουν στην Κροατία μέσω Ιταλίας.