Νύχτα τρόμου έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα, όταν το βράδυ της Πέμπτης (6/7) εισέβαλαν εντός της οικείας τους τρεις κουκουλοφόροι ληστές.

Το περιστατικό συνέβη περί τις 21:30 το βράδυ, με τη μονοκατοικία να βρίσκεται στην οδό Άρεως, ενώ οι δράστες με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον 75χρονο άνδρα και την 65χρονη σύζυγό του, ενώ τους έδεσαν τα χέρια με πλαστικά δεματικά (σ.σ. tire wrap) για να μπορούν να ψάξουν το σπίτι ανενόχλητοι.

Αφού έκαναν «φύλλο και φτερό» κάθε γωνιά της μονοκατοικίας, τελικά άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν κρυμμένα. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιληφθούν του περιστατικού, εντόπισαν στην περίφραξη του σπιτιού ένα πιστόλι replica πεταμένο χωρίς να έχει γεμιστήρα. Οι αρχές εκτιμούν ότι έπεσε από τους ληστές κατά τη διαφυγή τους και θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας, αναζητώντας τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα έχει καταγράψει το δρομολόγιο των δραστών.