Για τον μοναχογιό του, τον 36χρονο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/10) και κατηγορείται πως εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε ο πατέρας του τη Δευτέρα (17/10). «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, εγώ θα πάω στο νεκροταφείο» επεσήμανε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha Tlive ο πατέρας του 36 ετών άνδρα, που φέρεται να απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και τη βίασε έναντι αμοιβής, δήλωσε πως ο γιος του ήταν ένα παιδί που έλεγε πολλά ψέματα.

Όπως αποκάλυψε τον έβλεπε κάθε εβδομάδα για να του δώσει χαρτζιλίκι ενώ ζήτησε συγγνώμη για τα όσα φέρεται να υπάρχει εμπλοκή του 36χρονου.

Ο πατέρας του 36χρονου μέσω της συνέντευξής του ζήτησε από τον γιο του να πει την αλήθεια, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υποστεί τις συνέπειες ενώ αναρωτήθηκε τι έκανε ο ίδιος λάθος στην ανατροφή του.

«Ήμουν λίγο απόμακρος από το παιδί. Μέχρι και το σπίτι μου όμως πούλησα για να μην του λείψει τίποτα. Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος. Είχε κοπέλες μεγάλες, είχα γνωρίσει δύο» ανέφερε.

«Να αναλάβει τις πράξεις του εάν το έχει κάνει. Σαν άνδρας»

«Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, εγώ θα πάω για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει και με σκοτώνει. Ταξίδεψα ολόκληρη τη θάλασσα αυτό το πράγμα δεν το έκανα. Ήταν νευρικός. Δεν μπορώ να κρύψω πως μου έλεγε ψέματα» υπογράμμισε ο πατέρας του 36χρονου.

«Να αναλάβει τις πράξεις του εάν το έχει κάνει. Σαν άνδρας. Να πει ”ναι το έκανα”. Να ομολογήσει την αλήθεια του. Εάν είναι στην πραγματικότητα αυτό το πράγμα να αναλάβει τις συνέπειες. Και 16 να είναι και 17 να είναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου το παιδί. Είμαι 70 χρονών δεν με ενδιαφέρει αύριο να πεθάνω αφού θέλει να με εξολοθρεύσει να με εξολοθρεύσει» είπε κλείνοντας.