Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα, περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι, ο 67χρονος που αναζητούσαν οι αρχές και φέρεται να είχε εμπλοκή στη δολοφονία της 40χρονης, η οποία εντοπίστηκε προχθές το βράδυ στη Βασκίνα Κυνουρίας.

Ο 67χρονος βρέθηκε σε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων από το σημείο που είχε βρεθεί νεκρή η 40χρονη, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο. Η σορός του μεταφέρεται για νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Ο σύζυγος της 40χρονης έχει δηλώσει στον τοπικό Τύπο ότι ο 67χρονος παρενοχλούσε την άτυχη γυναίκα, γεγονός που είχαν αναφέρει στις αρχές, οι οποίες τού είχαν κάνει συστάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 40χρονη είχε ένα τραύμα από όπλο στο ύψος της μασχάλης και δύο τραύματα με μαχαίρι, το ένα στο λαιμό και το άλλο στην κοιλιακή χώρα. Το μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί, ενώ το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε δίπλα στον 67χρονο, θα σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε η 40χρονη.

Οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν την έρευνα και την προανάκριση εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο και περιμένουν τόσο την ιατροδικαστική έκθεση από τη σορό του 67χρονου, όσο και τον εργαστηριακό έλεγχο για να βοηθηθούν στη διαλεύκανση της πολύπλοκης υπόθεσης.