Στις 15.09.2014 το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη ένας 37χρονος ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου όπου επέβαινε ο προαναφερόμενος βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Στις 16.09.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, συνελήφθη ένας 23χρονος διότι σε αστυνομικό του ελέγχου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, συνελήφθησαν 3 άτομα στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χαλκιδικής, Πιερίας και Πέλλας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Συνελήφθησαν 9 άτομα, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κιλκίς και Χαλκιδικής, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.

Πηγή: thestival.gr