Η υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπάχλα, πριν από ένα χρόνο στη Νέα Μάκρη, θα αναβιώσει σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ αφού κατηγορούμενος για το θάνατο του πανέμορφου κοριτσιού είναι ο 26χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρούσε δεσμό ενώ δίπλα του στο εδώλιο κάθεται η αδελφή της Μαρία Ελένη η οποία θα δικαστεί για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, κατά τη διάρκεια καυγά, χτύπησε τόσες πολλές φορές την 23χρονη Φαίη στο πρόσωπο, το κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της που την άφησε αναίσθητη.

Το κορίτσι κατέληξε ύστερα από 13 ημέρες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση και τότε άρχισε να ξετυλίγεται μια απίστευτη ιστορία από την οποία αποκαλύφθηκε ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε παράλληλο ερωτικό δεσμό και με τη μεγαλύτερη αδελφή της.

Ο 26χρονος ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της άτυχης Φαίης ήταν ατύχημα αφού όπως λέει τη χτύπησε μόνο μια φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Η ιατροδικαστική έκθεση, όμως, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, κάνει λόγο για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο μάτι με επέκταση στο ζυγωματικό και κάκωση στο δεξί χέρι.

Η αδελφή του θύματος αλλά και ένας φίλος του, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος, αρχικά φέρονται να κάλυψαν τον 26χρονο. Ωστόσο η έρευνα έφερε στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά μεταξύ αυτών και την παράνομη σχέση του Στεφανάκη με την Μαρία Ελένη. Η 32χρονη τότε παραδέχτηκε τη σχέση της με τον φερόμενο ως δράστη και ισχυρίστηκε πως υποχρεώθηκε να πει ψέματα για το μοιραίο βράδυ γιατί ο Βαγγέλης Στεφανάκης την εκβίαζε με ροζ βίντεο, στο οποίο είχαν καταγραφεί προσωπικές τους στιγμές.