Το δρόμο της επιστροφής του στη φυλακή πήρε πριν από λίγα λεπτά ο Γιώργος Ρουπακιάς μετά τη μαραθώνια συμπληρωματική απολογία του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο περισσότερες από 10 ώρες κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αλλά και τη δολοφονία του νεαρού μουσικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος δεν διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες απολογίες του στις οποίες είχε ισχυριστεί ότι ήταν ένας απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής.

Όταν κλήθηκε από τις εφέτες ανακρίτριες να εξηγήσει τις πολλές φωτογραφίες, που υπάρχουν στη δικογραφία, στις οποίες απαθανατίζεται στο πλευρό βουλευτών αλλά και πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Ρουπακιάς φέρεται να απάντησε «ότι ο καθένας μπορούσε να βγάζει φωτογραφίες δίπλα στους βουλευτές» και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε. Όσο για τα όπλα τα οποία εμφανίζονται στις φωτογραφίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απάντησε πως πρόκειται για αεροβόλα.