Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με τα όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν 64χρονος περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύντροφό του και της έβαλε φωτιά…

Το περιστατικό συνέβη στις 17:30, επί της οδού Αγίου Παπανδρέου. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην πρώην ερωμένη του έξω από τον χώρο εργασίας της και την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο μαζί με μία συνάδελφό της, πλησίασε τις δύο γυναίκες και κάλεσε τη φίλη της 42χρονης να φύγει. Μετά από σύντομο διαπληκτισμό, ο 64χρονος περιέλουσε με βενζίνη τη γυναίκα, της έβαλε φωτιά και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τη 42χρονη, σβήνοντας τις φλόγες. Η άτυχη γυναίκα αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο «Γεννηματάς» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Ο δράστης από την άλλη πλευρά παραμένει άφαντος. Οι αστυνομικοί ωστόσο αισιοδοξούν ότι σύντομα θα εντοπίσουν τα ίχνη του, αφού τα στοιχεία του τους είναι ήδη γνωστά.

Πηγή: φωτογραφίες (evianews.com)