Σε δύσβατη βραχώδη θαλάσσια περιοχή βρέθηκε το πτώμα του 26χρονου που πήδηξε το πρωί από τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών από την εταιρεία «ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.» για ύπαρξη εγκαταλειμμένου οχήματος στο οδόστρωμα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ότι από την κάμερα παρακολούθησης φαίνεται άτομο να πέφτει από την γέφυρα στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκαν πλοία πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου καθώς και όλα τα παραπλέοντα σκάφη , ενώ παράλληλα δύο περιπολικά οχήματα και 2 πλωτά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου ατόμου.

Στις από ξηρά έρευνες συμμετείχε και η ομάδα Διάσωσης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία τελικά εντόπισε πτώμα ανδρός σε δύσβατη βραχώδη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου (ΧΑΤΖΕΪΚΑ) δήμου Πατρέων.

Η σορός ανασύρθηκε και αναγνωρίσθηκε από οικείους του, πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρίου.