Μετά από έλεγχο στο σπίτι συνταξιούχου εφοριακού στη Ρόδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41 σφραγίδες εκ των οποίων οι 11 υπηρεσιακές – στρογγυλές δημόσιων υπηρεσιών (ΔΟΥ, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νομαρχίας Δωδεκανήσου, Δικαστικής Αρχής), τρεις άδειες κυκλοφορίες κενές από στοιχεία, διάφορα φορολογικά έντυπα και τιμολόγια επιτηδευματιών, το χρηματικό ποσό των 115.000 ευρώ, τιμολόγια παροχής υπηρεσιών χωρίς το στέλεχος και έγγραφα φορολογικού ενδιαφέροντος.

Ο 63χρονος συνταξιούχος καταγγέλθηκε για υπεξαίρεση με τη χρήση ιδιαιτέρων τεχνασμάτων από πολιτικό μηχανικό, που πιθανολογεί την ύπαρξη κι άλλων θυμάτων.

Ο ίδιος πάντως σε κατάθεση που έδωσε ανωμοτί αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα σε βάρος του από τον πολιτικό μηχανικό ενώ σε ό,τι αφορά την ύπαρξη των σφραγίδων που βρέθηκαν σε συρτάρι γραφείου στην οικία του ανέφερε ότι πρόκειται για σφραγίδες που είχαν αφήσει στο γραφείο του στη ΔΟΥ διάφορες υπηρεσίες τις οποίες εξυπηρετούσε με τη διεκπεραίωση υποθέσεών τους και ότι μετά τη συνταξιοδότησή του μάζεψε όλα τα πράγματά του και τα μετέφερε στο σπίτι του.

Φέρεται μάλιστα να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε κάνει χρήση των σφραγίδων αυτών για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών.