Το παράνομο ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου από τη Σητεία Κρήτης αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μίλησε με τη μητέρα της κατηγορούμενης γυναίκας από τη Βουλγαρία, η οποία έδωσε τη δική της εκδοχή για την υπόθεση της δολοφονίας. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό; Μήπως της είπε ότι θα τη σκοτώσει; Τρελός είναι», ανέφερε η γυναίκα και συνέχισε: «Πιστεύω ότι η κόρη μου φοβόταν για τη ζωή της. Αυτός την είχε πείσει. Αυτός την έκανε κουμάντο».

Στη συνέχεια σχολίασε και τη διάρκεια της εξωσυζυγικής σχέσης της κόρης της. «Αυτή η σχέση ήταν 5-6 μήνες. Δεν ήταν περισσότερο», ενώ συμπλήρωσε πως «η κόρη μου ήθελε να πάει μία φορά το παιδί της στη Βουλγαρία για να ξέρει και εκείνο τον τόπο από τον οποίο κατάγεται η μάνα του. Και το πήγε μόνο μία φορά τον περασμένο Αύγουστο. Ο άντρας της δεν ήθελε να πηγαίνει στη Βουλγαρία. Και ήταν ο μόνος λόγος τσακωμού τους. Αλλά συμβιβάστηκε».

Τέλος, η γυναίκα αναφέρθηκε και στη σχέση της κόρης της με την οικογένεια του νεκρού καρδιολόγου: «Όταν παντρεύτηκαν, επειδή η κόρη μου ήταν από τη Βουλγαρία δεν ήθελαν καμία σχέση μαζί της. Τώρα βγαίνουν στις τηλεοράσεις γιατί θέλουν όλοι να πάρουν κάτι».