Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 71χρονο και την 14χρονη κόρη του, σε υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού, στη Γαστούνη Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν η σύγκρουση του αυτοκινήτου στον τσιμεντένιο τοίχο να οφείλεται στο γεγονός ότι ο οδηγός ήθελε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 71χρονος πήρε τα δύο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών, από τον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου και κατευθύνθηκε προς το Ρουπάκι.

Το τροχαίο συνέβη στο μη ολοκληρωμένο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, ανάμεσα σε δύο τσιμεντένιες γέφυρες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 71χρονος προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε τοίχο. Η κόρη του καθόταν στη θέση του συνοδηγού και πίσω ο γιος του.

Ο 11χρονος ήταν αυτός που βλέποντας τον πατέρα του να αναπτύσσει ταχύτητα μέσα στο χωματόδρομο του είπε «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε…».

Χτες το πρωί, ο πρώτος οδηγός που πέρασε από το σημείο είδε καρφωμένο πάνω στον τοίχο το μπορντό αυτοκίνητο. Άμεσα κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία και σύντομα απεγκλωβίστηκε ο 11χρονος τραυματίας και ανασύρθηκαν νεκροί η αδερφή του και ο πατέρας του.