Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης θα δώσει 52χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος τριών μαθητριών σε κυλικείο σχολείου στο Γέρακα όπου εργαζόταν.

Η υπόθεση έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης όταν, την περασμένη Πέμπτη, 10χρονη μαθήτρια αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο 52χρονος της ζήτησε να μπει μέσα στο χώρο του κυλικείου και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα δωροδοκώντας την με μια πορτοκαλάδα. Μάλιστα, όπως, φέρεται να εξομολογήθηκε το παιδί δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό καθώς και τις προηγούμενες εβδομάδες πρόσφερε στο κοριτσάκι τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.

Μητέρα και κόρη κατήγγειλαν στις αρχές τον 52χρονο ο οποίος δούλευε στο κυλικείο του σχολείου καθώς η σύζυγός του και ιδιοκτήτρια είχε προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 52χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και να δήλωσε μετανιωμένος. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του από τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μίλησε και για δυο ακόμη κοριτσάκια- θύματα του , μαθήτριες 4ης και 5ης δημοτικού. Σε αυτή την ομολογία βασίστηκε ο εισαγγελέας ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 52χρονου για «ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση» παρήγγειλε να ερευνηθεί η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

Πάντως, η 3η τακτική ανακρίτρια ενώπιον της οποίας ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τετάρτη, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, θα εστιάσει την έρευνα της στο ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερα παιδιά που έπεσαν θύματα του 52χρονου.