Στα κρατητήρια μαζί με τον φερόμενο ως παραλίγο βιαστή της κατέληξε μία 25χρονη Αγγλίδα ξεναγός στην Κω, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 29χρονος σε βάρος της για ψευδή καταμήνυση! Και οι δύο πάντως μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν στις διωκτικές αρχές αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 25χρονη Αγγλίδα συνοδός γκρουπ και κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της από τον 29χρονο οδηγό τουριστικού λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι λίγες ώρες πριν κατά την επιστροφή της στο σπίτι της, συνάντησε τον 29χρονο ο οποίος και προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει με τη μοτοσικλέτα του.

Εκείνη δέχτηκε όμως αντί αυτού, ο 29χρονος κατηγορείται ότι τη μετέφερε κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής Ψαλίδι όπου σε παραλία επιχείρησε να τη βιάσει.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο ο οποίος και από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η 25χρονη, ενώ κίνησε και δικαστική διαδικασία εναντίον της καταθέτοντας μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και της Αγγλίδας η οποία λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα. Πάντως χθες απολογήθηκε και ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση των γιατρών που εξέτασαν την 25χρονη δεν αναφέρουν εκδορές ή αμυχές που συνήθως υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή : Ροδιακή