Στις ηλεκτρικές συσκευές και στα είδη επίπλωσης είχαν αδυναμία τρεις αλλοδαποί που δρούσαν στην περιοχή της Κισσάμου Χανίων, ωστόσο σήμερα άνδρες της ΕΛΑΣ έβαλαν τέλος στη δράση τους.

Όπως μάλιστα προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, είχαν κλέψει ηχεία και από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.

Πρόκειται για ένα 34 χρόνο από την Βουλγαρία ένα 32 χρόνο από τη Ρουμανία καθώς και ένα 29 χρόνο από το Μαρόκο που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και φυσίγγια.

Οι τρεις αλλοδαποί χθες το βράδυ αφού μπήκαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, πήραν είδη επίπλωσης, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν λίγο μετά από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες και σε χώρο που ήταν σταθμευμένο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα είδη που είχαν κλέψει τα οποία επεστράφησαν στον 43χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν ηχεία , που όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί από Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.

Από τις αστυνομικές αρχές κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες.