Στο Τζάνειο νοσοκομείο παραμένει ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε μιλώντας στο Mega ότι ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιο, ενώ οι γιατροί από την πλευρά τους επιμένουν ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε ότι «ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Πετάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα».

Ο Μ. Γιαννακός υποστηρίζει ότι ο 39χρονος με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να καταλήξει στο ψυχιατρείο με ψυχιατρική γνωμάτευση.

Επιπλέον, τονίζει ότι οι πρώτες γνωματεύσεις των γιατρών που τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της Κυριακής αναφέρουν ότι πρόκειται για χειριστικό άτομο.