Ο ιατροδικαστής φαίνεται πως ανατρέπει το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ., που αντιμετώπιζε την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη ως διπλή ανθρωποκτονία, καθώς βλέπει διαφορετική ώρα θανάτου μητέρας και γιου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το τραύμα του 36χρονου είναι στο μάγουλο και στη γνάθο, άρα δεν συνάδει με ακαριαίο θάνατο, και η σορός του ήταν σε νεκρική ακαμψία, σε αντίθεση με αυτή της 63χρονης, η οποία μπορεί να ήταν και μία εβδομάδα νεκρή.

Παράλληλα, έχει εντοπίσει και ίχνη αίματος από το σημείο όπου βρέθηκε το όπλο μέχρι το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, όπου κατέληξε ο 36χρονος.

Στο σημείο του εγκλήματος εντοπίστηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετική καραμπίνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η καραμπίνα άνηκε στον σύζυγό και πατέρα, ο οποίος έχει πεθάνει.

Σημειώνεται πως η 63χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμό το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο κατόπιν καταγγελίας που έγινε από γείτονες λόγω ανυπόφορης δυσοσμίας. Μάλιστα, η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.