Με τις κατηγορίες της απειλής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν 46χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μίας 24χρονης γειτόνισσας του, ότι από το φθινόπωρο του 2023 την παρακολουθούσε επίμονα και την ενοχλούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πραγματοποιούσε συνεχείς, αναιτιολόγητες και επίμονες επισκέψεις στο σπίτι και στην εργασία της, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να κάνει λόγο για «διαρκή τρόμο και ανησυχία». Ωστόσο, αυτό που έκανε την 24χρονη να απευθυνθεί στην Αστυνομία είναι ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 46χρονος από το Μπαγκλαντές εισήλθε στο σπίτι της και επέμενε να φωτογραφηθούν μαζί, ενώ παράλληλα την θώπευσε στο στήθος. Η σύλληψη του έγινε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το σπίτι του, ενώ στο κινητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε η επίμαχη φωτογραφία.