Με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μίλησε μπροστά στις κάμερες ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη, που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτρια στο σχολείο του και μάλιστα φέρεται να την κυνήγησε στο προαύλιο για αυτό τον λόγο.

Με γουρλωμένα μάτια και μιλώντας υπερβολικά αργά, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες, ενώ έβαζε και έβγαζε το καπέλο του συνέχεια.

«Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Η στιγμή που ο καθηγητής βγαίνει από τα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης, μετά την αναβολή της δίκης του

«Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή», προσέθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές, ενώ η δίκη του πήρε αναβολή για τις 11 Απριλίου.

Το χρονικό

Μια 17χρονη μαθήτρια από Λύκειο της Αλεξανδρούπολης κατήγγειλε τον συγκεκριμένο καθηγητή, αναφέροντας ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, προσπαθούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ φέρεται να έκανε και σχόλια που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια της.

Αποκορύφωμα, φέρεται πως ήταν το κυνηγητό που της έριξε στο προαύλιο του σχολείου εν ώρα μαθήματος, ώστε να την πείσει να ενδώσει στις προθέσεις του, σύμφωνα με την καταγγελία.