Αθωωτική ήταν η κρίση του Τριμελούς Αυτοφώρου για τον τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη ο οποίος κάθισε στο εδώλιο μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Λίγο μετά την δικαστική απόφαση ο γνωστός καλλιτέχνης βγήκε από τα δικαστήρια αγκαλιά με τη σύζυγο του η οποία είχε ανακαλέσει τις αναφορές της.

Η 46χρονη γυναίκα, νωρίτερα, ανεβαίνοντας στο βήμα του μάρτυρα έκανε λόγο για «ένα ξέσπασμα» και ανακάλεσε την καταγγελία της δίνοντας τη δική της εκδοχή για τα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι τους τα ξημερώματα.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα…» ανέφερε χαρακτηριστικά η 47χρονη και στη συνέχεια αμφισβήτησε το κατηγορητήριο σύμφωνα με το οποίο ο καλλιτέχνης την απείλησε και επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

«Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από το λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας «Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει».

Η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη υποστήριξε πως φοβήθηκε και για το λόγο αυτό κάλεσε την αστυνομία για να του κάνει μια σύσταση.

« Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δεν μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές» υποστήριξε και πρόσθεσε «Πήγα να ξαπλώσω, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι. Με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν…».

Η μάρτυρας εξήγησε πως έχουν «περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία». «Δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα» είπε.

Πρόεδρος: Έχει ξανασυμβεί;

Μάρτυρας: Ναι παλαιότερα. Όταν είχε πιει…Φαίνεται σαν να έχει πιει, χωρίς να έχει, επειδή η μνήμη του ανακαλεί το λαβύρινθο της εξάρτησης. Δε με ακούμπησε καν, μόνο βρισιές.

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι

Η μάρτυρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως εκείνη την ώρα αυτό που ένιωσε ήταν ότι ο σύζυγος της «θέλει να το παίξει νταής» τονίζοντας πως δεν φοβήθηκε ότι θα τη σκοτώσει.

Για ένα διαπληκτισμό μεταξυ του ζευγαριού έκανε λογο απολογούμενος και ο γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος υποστήριξε ότι δεν ακούμπησε τη σύζυγό του. «Εκνευρισμός. Κάτι που δε μου άρεσε κι εμένα. Εκνευρισμός που έφερε εκνευρισμό…» ανέφερε.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;

Γιοκαρίνης: Όχι

Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο για την υπεράσπιση σας;

Γιοκαρίνης: Τι να πω, εσείς θα πείτε.

«Έχω πολλά χρόνια να πιώ, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου» είπε κλείνοντας την απολογία του ο τραγουδιστής.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο 69χρονος τραγουδιστής, ο οποίος μένει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια καβγά.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ύστερα από τηλεφώνημα της 47χρονης γυναίκας του για ενδοοικογενειακό περιστατικό.

«Πολύ κακό για το τίποτα» ανασκεύασε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη

Ωστόσο, η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, μιλώντας σε δημοσιογράφους από την Ευελπίδων, έκανε λόγο για «απλό καβγά στο σπίτι και λεκτική διαμάχη». Όπως είπε, η ίδια ζήτησε να γίνει, απλώς, μια σύσταση, καθώς «είχαν ανέβει τα ντεσιμπέλ». 

«Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί ποτέ εσείς με τις γυναίκες σας σπίτι σας; Αυτό έγινε ακριβώς και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές έβγαιναν προς τα έξω για να γίνει μία σύσταση να ηρεμήσουν τα πνεύματα», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε…», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε «και μου λένε ότι είναι αυταπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε ως εδώ».

«Δεν ζητάω τίποτα, μόνο να τον βγάλετε από τα μανταλάκια», πρόσθεσε.