Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, υπήρχε περιπολικό αλλά αποφάσισαν να μη το διαθέσουν για την 28χρονη.

Η 28χρονη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με έναν φίλο της για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Μόλις βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα, την ώρα που η 28χρονη καλούσε την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε ο πρώην σύντροφός της και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όπως έγινε αρχικά γνωστό, η κοπέλα ζήτησε, φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα, να τη συνοδεύει περιπολικό μέχρι το σπίτι της γιατί φοβόταν, όμως της είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο.

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε πως υπήρχε περιπολικό αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Όπως ανέφερε, παρούσα στο τμήμα, πέρα από την αστυνομικό υπηρεσίας, ήταν και μία ακόμη αξιωματικός, η οποία είχε οριστεί να είναι επόπτρια των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Είχε αυτοκίνητο ενώ μαζί της ήταν ένας οδηγός. Κρίθηκε, όμως, πως το περιστατικό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θεωρήσαν πως ίσως συμβεί κάποιο πιο σοβαρό στη συνέχεια της βραδιάς.

Δόθηκε η συμβουλή στην 28χρονη να καλέσει το 100 αλλά δεν έγινε μήνυση και η κοπέλα φεύγοντας, κάλεσε όντως την Άμεση Δράση αλλά η κλήση διεκόπη από τη δολοφονική επίθεση του 39χρονου.

Τα πρώτα λόγια του 39χρονου δολοφόνου στους αστυνομικούς

«Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να είπε ο 39χρονος που δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του κοντά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει, στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος, σύμφωνα με το Mega ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί και για άλλα εγκλήματα. Συγκεκριμένα, το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.