Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» και αφορούν τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονης στον Πύργο. Όπως επισημαίνει η μητέρα της μαθήτριας το παιδί βρίσκεται σε σοκ. «Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να το ξεπεράσουμε» συμπληρώνει.

«Αυτά που λένε δεν ισχύουμ, δεν έγινε για τα μάτια ενός αγοριού. Έγινε από μια παρεξήγηση, κάποια άτομα μετέφεραν στην 14χρονη ότι η κόρη μου μετέφερε ότι θέλει την 14χρονη να την πλακώσει στο ξύλο, τουλάχιστον αυτά έχουν καταγραφεί. Το πρόβλημα είναι ότι λέγονται κάποια πράγματα τα οποία δεν ισχύον και καλό είναι να μην βγαίνουν στον αέρα γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν μπορούν να βγαίνουν φήμες χωρίς να ισχύον» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του 13χρονου θύματος στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Υπάρχουν μηνύματα στο κινητό της ότι την προειδοποιούσε, ότι ήταν στημένο. Την Τετάρτη έλαβε στο κινητό της η κόρη μου ότι “θες να με πλακώσεις στο ξύλο;”, το παιδί της απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και της λέει “αύριο θα γίνει χαμός, αφού τον θες τον χαμό θα στον κάνω εγώ”, που σημαίνει ότι αυτό ήταν στημένο» σημείωσε.

Σύμφωνα με τη μητέρα της 13χρονης, τα δύο κορίτσια πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο αλλά δεν είναι φίλες.

«Δεν μίλησα με την οικογένεια της άλλης κοπέλας, να πω τι; Εμένα προσπάθησαν να με βρουν και να με προσεγγίσουν την Παρασκευή το βράδυ και το περιστατικό έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι. Επικοινώνησα με το σχολείο, το οποίο δε φέρει καμία ευθύνη γιατί έγινε στο σχόλασμα και εκτός σχολείου» υπογράμμισε.

Όπως είπε η μητέρα της μαθήτριας, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της 14χρονης και της οικογένειάς της, ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό η ανήλικη συνέχισε να απειλεί την κόρη της.

«Προσπαθεί ακόμα να επιτεθεί. Την Παρασκευή συνέχισε να δέχεται απειλές το παιδί μου, υπάρχει καταγεγραμμένο ότι θα “έχουμε δεύτερο γύρο”» δήλωσε κλείνοντας.