Ένοχος για όλες τις κατηγορίες κρίθηκε ο Ηλίας Μίχος στη σήμερα στη δίκη για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό.

Το δικαστήριο, κόντρα στην εισαγγελική πρόταση, τον κήρυξε ένοχο για όλες τις κατηγορίες ενώ αναίρεσε την εισήγηση της εισαγγελέως ως προς τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία αθωώθηκε για τα κακουργήματα της μαστροπείας και της πορνογραφίας, ξεσπώντας σε κλάματα.

Από τους υπόλοιπους 24 κατηγορούμενους, ένοχοι κρίθηκαν οι 18. Ανάμεσα τους και ο επονομαζόμενος Μιχάλης για διακεκριμένη μαστροπεία και παιδική πορνογραφία.

Οι ποινές που προβλέπονται για τον Ηλία Μίχο

Ψύχραιμος άκουσε την δικαστική απόφαση ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με το Star. Είναι αντιμέτωπος με ισόβια για τον βιασμό, αν δεν του αναγνωριστεί ελαφρυντικό. Για τους 16 κατηγορούμενους που είχαν ρόλο «πελάτη» προβλέπεται ποινή τουλάχιστον 10 ετών, ενώ για τον περιβόητο Μιχάλη προβλέπεται έως και 15ετης κάθειρξη.

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης: «Θέλω να γίνω εισαγγελέας»

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης από τον Κολωνό, μετέφερε η 17χρονη αδερφή της, λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 17χρονη αποκάλυψε ότι η αδερφή της παρακολουθούσε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της δίκης από τις ιστοσελίδες και περίμενε με ιδιαίτερη αγωνία την απόφαση.

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους η μαμά θα επιστρέψει στο σπίτι» είπε η 12χρονης σύμφωνα με την αδερφή της. «Θέλω να γίνω εισαγγελέας για να μπορώ να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν» φέρεται να είπε η ίδια.

Όπως τόνισε η 17χρονη, η 12χρονη αδερφή της όχι μόνο πηγαίνει σχολείο και συνεχίζει τα μαθήματά της, αλλά είναι και πολύ καλή μαθήτρια.