Ελεύθερος έφυγε από το ανακριτικό γραφείο, μετά την απολογία του, ο οδηγός λεωφορείου, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο κατόπιν καταγγελίας επιβάτιδας ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος οδηγός στην απολογία του ενώπιον της 17ης ανακρίτριας αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 50χρονη γυναίκα, η οποία επέβαινε στο λεωφορείο που οδηγούσε στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν εκεί με κλειστές τις πόρτες. Η 50χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν η μοναδική επιβάτης, όταν ο κατηγορούμενος την πλησίασε και άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις, που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων.

Όταν εκείνη αντέδρασε, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ίδια, την άφησε σε μια στάση και συνέχισε το δρομολόγιο του, ενώ εκείνη πήγε στις Αρχές.