Με την κατηγορία του άγριου ξυλοδαρμού της εγκύου συζύγου του, συνελήφθη ένας Έλληνας, στις ΗΠΑ. Η τραγουδίστρια η οποία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο X Factor και πλέον ζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πέρασε έναν εφιάλτη στα χέρια του κακοποιητή συζύγου της την Καθαρά Δευτέρα.

Μόλις πριν ένα μήνα το ζευγάρι, ανήρτησε σύμφωνα με την Espresso που έχει το σχετικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονταν μαζί και χαρούμενοι. «Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και είμαστε ασταμάτητοι μαζί» έγραφαν χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες αργότερα όμως εκείνος φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της συζύγου του αλλά και εκείνη του αγέννητου παιδιού τους. Σύμφωνα με το έγγραφο σύλληψης από το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Πινέλας στη Φλόριντα, το οποίο έχει στη διάθεσή της η «Espresso», οι Αμερικανοί αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Τάρπον Σπρινγκς, κοντά στην Τάμπα. Οι 46χρονος οδηγήθηκε στο κρατητήριο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα.

Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη, με τον δικαστή να ορίζει εγγύηση ύψους 9.150, εγγύηση που πληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου.