Ανάμεσα στα θύματα του νέου κυκλώματος μαστροπείας, με αρχηγό την 25χρονη Σ.Μ., που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια εξωθώντας τα στην πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας, έχει πέσει και ένα κορίτσι που στο παρελθόν συμμετείχε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με το Star, το ανήλικο κορίτσι γνώρισε την «αρχηγό» του κυκλώματος το προηγούμενο καλοκαίρι και η αδελφή της είναι εκείνη που έκανε την αποκάλυψη για τη δράση του κυκλώματος στις αρχές.

«Διατηρώντας φιλική σχέση με την αδελφή μου, της βρήκε “πελάτες” και την εξώθησε στην πορνεία» καταγγέλλει η αδερφή της ανήλικης.

Αυτή είναι η 25χρονη επικεφαλής του κυκλώματος

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που αποκαλύφθηκε και αφορούν την 25χρονη «Μαρία», που φέρεται να ήταν η αρχηγός και να μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην εκπομπή Live News μίλησε μια γυναίκα, όπου ανέφερε πως φιλοξένησε για χρόνια την 25χρονη, σημειώνοντας ότι η κατηγορούμενη μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά στη συνέχεια το έσκασε. Έτσι, ανέλαβε τη φροντίδα της και τη φιλοξένησε στο σπίτι της, μέχρι που έφυγε από εκεί, όταν ενηλικιώθηκε και έκτοτε έχασε τα ίχνη της.

Με βάση όσα ανέφερε, πρόκειται για ένα κορίτσι που βρέθηκε να μεγαλώσει σε ιδρύματα. Προερχόταν από οικογένεια με προβληματικό περιβάλλον, η μητέρα της φέρεται να ήταν τοξικοεξαρτημένη και ο πατέρας απών.

«Δεν περίμενα ποτέ αυτό το κορίτσι να μπλέξει έτσι. Με τίποτα δεν το περίμενα. Αυτό το παιδάκι έχει μεγαλώσει στην κυριολεξία στους δρόμους. Οικογενειακώς το βοήθησαμε αυτό το παιδί. Όταν τη γνώρισε ο γιος μου, μου είχαν πει ότι έμενε στα παγκάκια και τότε με έφερε η ίδια με το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε επαφή ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω στη γιαγιά. Είχε έρθει στο σπίτι μου ως ανήλικη, ήταν 15 χρονών», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου είχαν εξηγήσει ότι είχε τάσεις φυγής. Αυτό το παιδί είναι από πολύ μικρό στο ίδρυμα απ’ ό,τι γνωρίζω. Την κράτησα εγώ στο σπίτι μου, ενηλικιώθηκε και έφυγε. Στο σπίτι μου βασικά έμεινε από τα 15 έως τα 18,5. Την είχα όπως είχα τα παιδιά μου, δηλαδή δεν την ξεχώρισα. Γιατί εγώ είχα 4 παιδιά και η … ήταν το πέμπτο. Ένα κοριτσάκι ήσυχο, ήρεμο, ούτε βίαιο ήταν. Είναι μαζεμένο παιδάκι με αρκετά προβλήματα μέσα από την οικογένεια τη δική της φυσικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Σηκώθηκε και έφυγε»

Στη συνέχεια, η γυναίκα που φιλοξένησε την 25χρονη για μερικά χρόνια, δήλωσε ότι «όσο ήταν στο χώρο μου η συγκεκριμένη κοπελίτσα έβγαινε με τον γιο μου και πήγαιναν για ένα καφέ όπως πάνε όλα τα παιδιά στην ηλικία τους και μετά γυρνούσαν στο σπίτι. Είχε τάσεις φυγής από το “Χαμόγελο” πήδαγε τα κάγκελα. Ήθελε να φύγει και ήθελε μάλιστα να πάει στην Κέρκυρα και είχα μιλήσει τότε με την κοινωνική υπηρεσία του “Χαμόγελου” και μου λέει “όχι δεν θα την αφήσετε να φύγει”. Ήθελε να πάει γιατί είχε φίλους από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Ήταν πρώτα στο ίδρυμα της Κέρκυρας».

«Μάζεψε τα πράγματά της και σηκώθηκε και έφυγε. Ενημέρωσα κι εγώ το “Χαμόγελο”, μου λέει “δεν φέρεται κυρία μου κάποια ευθύνη εφόσον κοντεύει 19 χρονών”», είπε και σημείωσε πως «ο χαρακτήρας της είναι σαν παιδάκι 2 χρονών, δηλαδή είναι τόσο ευκολόπιστο παιδάκι που δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Νομίζει ότι η ζωή είναι εύκολη, ο κόσμος είναι καλός και χωρίς να καταλαβαίνει μπορεί να διέπραξε οτιδήποτε».