«Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος» ανέφερε η δικηγόρος του εστιάτορα που είχε θεωρηθεί από πολλούς «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την υπόθεση του βασανισμού και της θανάτωσης του Όλιβερ, του χάσκι της Αράχωβας, για την οποία έχει ασκηθεί πλέον ποινική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου.

Σύμφωνα με τη συνήγορο του εστιάτορα «Μετά από 4 μήνες διασυρμού (σ.σ. του εντολέα μου) με ψευδείς πληροφορίες που διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο, πλέον με πολύ ταχείς διαδικασίες οι φάκελοι είναι στον εισαγγελέα κι έχουν ξεκινήσει προκαταρτικές εξετάσεις».

Η ίδια συμπλήρωσε σχετικά με τον εντολέα της: «Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος, γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του». Μάλιστα η δικηγόρος του εστιάτορα, ανέφερε ότι «έχει συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του Όλιβερ σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών, μέσα από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

«Το βασικό ερώτημα είναι γιατί στοχοποιήθηκε ο πελάτης μου. Εδώ έγινε ότι πρέπει να δώσω κάποιον γιατί αυτό με συμφέρει. Είχαν στοχοποιηθεί πριν από την εντολέα άλλοι τρεις άνθρωποι» υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, η κα Κρητικοπούλου.

«Να βρεθεί το κτήνος» απαιτεί ο ιδιοκτήτης του χάσκι

«Να βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκύλο μου» λέει σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ. «Δεν σας κρύβω ότι είχα αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι η εκδοχή με την αγέλη ζώων ήταν παγιωμένη. Τελικά ο εισαγγελέας έκανε την ανατροπή. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».