«Το είπε ξεκάθαρα στις καταθέσεις της ότι η μάνας μας δεν φταίει» ξεσπά η αδερφή της 12χρονης στον Κολωνό, στον απόηχο της εισαγγελικής πρότασης που ήταν καταπέλτης για τη μητέρα τους και αθωώνει τον Ηλία Μίχο για την κατηγορία του βιασμού.

Η μεγαλύτερη από τα αδέλφια της 12χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την απογοήτευσή της, που οι εισαγγελικές Αρχές δεν πίστεψαν όσα έχει καταθέσει το ανήλικο κορίτσι για την μη εμπλοκή της μητέρας της στην πρωτοφανή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

«Ολόκληρες καταθέσεις της μικρής από τον Εισαγγελέα και είναι στην άκρη. Εκεί το παιδί λέει ξεκάθαρα ότι η μάνα μας δεν φταίει σε κάτι. Τι πας και κάνεις μια πορεία, τι πας και φωνάζεις απέξω; Ο νόμος δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εγώ το μόνο πράγμα που θέλω αυτή την στιγμή, δεν είναι ούτε παιδοψυχολόγους ούτε βοήθειες ούτε τίποτα. Θέλω να βγει η μάνα μου (σημ: εννοεί από την φυλακή)» λέει χαρακτηριστικά η αδερφή της 12χρονης.

«Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά» – Αποκαλυπτικά μηνύματα του Μίχου στη 12χρονη

Δεκάδες μηνύματα που έστελνε ο 54χρονος στην ανήλικη και τα οποία δημοσιεύει το Live News, είναι αποκαλυπτικά για τη δράση του.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα. Μου λείπεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο 54χρονος.

Άλλοτε της μιλούσε τρυφερά ως μια πατρική φιγούρα στη ζωή της.

«Καλημέρα, καλό μήνα… Στις 15 ανοίγουν τα σχολεία, έχεις μέρες ακόμα οπότε κοιτά να περνάς καλά».

Άλλοτε την ρωτούσε ωμά για τα ραντεβού με επίδοξους πελάτες. «Κοιμάσαι; Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από Instagram… για ραντεβού κατάλαβα». «Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά».

«Με έβαζε να ποζάρω και πουλούσε τις φωτογραφίες» κατέθεσε η 12χρονη

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο 54χρονος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου. Μου είχε πάρει ένα εσώρουχο. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε», ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της.

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ. Οι άνδρες μου ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο 54χρονος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο» έχει πει η ανήλικη.