Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από τη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μάλιστα αναμένεται νέο υλικό από τις τελευταίες συνομιλίες που είχαν το θύμα και ο κατηγορούμενος, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει τις αρχές στο να βγάλουν κάποια συμπεράσματα.

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μιλώντας στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως: «Η έρευνα σχετικά με το όπλο δεν έχει σταματήσει, έχει πάρει μια παράταση ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και συνεχίζει να αναζητά».

Μάλιστα στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάποιος προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα για το όπλο.

«Ωστόσο, υπήρξε μία προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους -που διερευνώνται- να παρεμποδίσουν το έργο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Επειδή δεν το πέτυχαν, να μην νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δημόπουλος.

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που ασχολείται με την υπόθεση είπε σχετικά με τα νέα στοιχεία που αναμένονται ότι: «Υπάρχουν στοιχεία που δεν μπορούμε να πούμε δημόσια, είμαι σε συνεχή συνεννόηση με την αδερφή του θύματος αλλά και τον δικηγόρο του. Εάν αυτά τα στοιχεία γίνουν αποδείξεις, θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή»

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι «είναι γεγονός ότι κάποιος λέει ψέματα. Για παράδειγμα κάποιος θα μπορούσε να είναι στην έρευνα και να λέει άλλα αντί άλλων».