Νέα στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 57χρονου στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του και φέρεται το θύμα να μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κόρη του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», η γυναίκα βρισκόταν στη Σπάρτη και μιλούσε στο κινητό με τον 57χρονο τη μοιραία στιγμή. Τότε, άκουσε τη μητέρα της να αποκαλεί «ψυχάκια» το θύμα και στη συνέχεια να προτρέπει τον 69χρονο να σκοτώσει τον άνδρα.

«Την ώρα που η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο και ο σύζυγός μου πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο. Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου, “πού πας με τον ψυχάκια”», φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha.

«Όταν επέστρεφε στο σπίτι ο σύζυγός μου, άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει “ρίξτου, ρίξτου”. Τότε, άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει…», φέρεται να πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του «Tlive» ανέφερε ότι οι αρχές χάρη στη συγκεκριμένη μαρτυρία, μπόρεσαν να ασκήσουν δίωξη στη σύζυγο του 69χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 57χρονου γαμπρού τους.