Στο πένθος έχει βυθιστεί το Μεσολόγγι. Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο που αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου και το πτώμα του βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 22/1 στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό ώστε να εντοπίσουν το κυνηγετικό όπλο που τραυμάτισε θανάσιμα τον νεαρό ενώ ο 50χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κρεοπώλης προφυλακίστηκε και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.

Το πτώμα του 31χρονου εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε σήψη, ενώ στο σημείο όπου βρέθηκε παρέμεινε όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε σήμερα, Τρίτη να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Το σημείο στον κάμπο Ευηνοχωρίου όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Οι έρευνες των Αρχών θα εστιάσουν, εκτός από την εύρεση του όπλου και στον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα και αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για αυτοψία ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε ότι η σορός έφερε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι

Αναμονή για το πόρισμα της ιατροδικαστικής

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί σήμερα θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα ο ιατροδικαστής, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.