Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το τζιπ «ισοπεδώνει» το βενζινάδικο στην Άνω Βούλα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται το τζιπ να κάνει όπισθεν και αρχικά να χτυπά την πρώτη αντλία βενζίνης και στη συνέχεια την δεύτερη, παρασύροντάς την και καταστρέφοντάς την ολοσχερώς.

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το βενζινάδικο μετά την τρελή πορεία του τζιπ

Ο οδηγός του τζίπ έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κατέγραψε τρελή πορεία τα ξημερώματα της Τρίτης, εισέβαλε σε βενζινάδικο, «ξήλωσε» τρεις αντλίες βενζίνης και έπεσε πάνω στις δοκούς στήριξης του σκέπαστρου.

Ευτυχώς, λόγω του συστήματος ασφαλείας, δεν υπήρξε έκρηξη από την πρόσκρουση πάνω στις αντλίες βενζίνης ούτε διαρροή καυσίμου. Η εικόνα από το πρατήριο υγρών καυσίμων, θυμίζει κυριολεκτικά… βομβαρδισμένο τοπίο, με την ιδιοκτήτη της επιχειρήσεις να μην μπορεί να πιστέψει τη ζημιά που υπέστη.

Ο οδηγός του πολυτελούς τζιπ και ακόμη δύο επιβάτες, το παράτησαν και διέφυγαν πεζή από το σημείο. Επί τόπου έφτασαν προληπτικά δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ενέργειες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. που διενεργεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο απίστευτο περιστατικό.