Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Περισσότερα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την οικογενειακή τραγωδία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης ειδοποίησε την Αστυνομίας. «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου», φέρεται να είπε.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα επί της οδού Κολωνού, όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν. Τότε, ο 35χρονος φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο πατέρα του, μπροστά στα μάτια της 66χρονης μητέρας του.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει ελληνικές ταυτότητες και καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ.

Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι το θύμα ήταν μεθυσμένο και πώς στο παρελθόν η γυναίκα τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

«Ένας πατέρας, ο οποίος ήταν κακοποιητής καθώς η γυναίκα του είχε πολλές φορές καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία, γύρισε στη 1 τα ξημερώματα μεθυσμένος στο σπίτι. Βρήκε το γιο του μπροστά στον υπολογιστή και άρχισε να τον βρίζει, μία συμπεριφορά – που όπως είπε ο γιος- ήταν συνεχής μέσα στο σπίτι. Λογοφέρανε, ο γιος πήρε το μαχαίρι, του κατάφερε πολλές μαχαιριές και μία καίρια μαχαιριά στη μηριαία χώρα που έφερε το θάνατο στον 62χρονο», ανέφερε χαρακτηριστικά.