Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος φέρεται να είχε βάλει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του, προκαλούν ανατριχίλα. Μια υπάλληλος του κομμωτή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε σε όσα έβλεπε όσο δούλευε εκεί.

Η Εβελίνα Μαγουλά, υπάλληλος του συγκεκριμένου κομμωτηρίου, ανέφερε, σύμφωνα με την εκπομπή, πως όλες οι υπάλληλοι είναι σοκαρισμένες. «Ψάχνουμε να βρούμε πώς θα αποκατασταθεί η δουλειά μας», είπε. Παράλληλα, η κυρία Μαγουλά ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια πως ο φερόμενος ως θύτης «συναντούσε έναν άλλο άνδρα και του έδινε ένα στικάκι», με την ίδια να απαντά: «Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Πολλές φορές μέσα στον μήνα έφευγε τρέχοντας και πήγαινε στη γωνία του κομμωτηρίου, σε σημείο που εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε ποιος κύριος είναι και έλεγε πως ανταλλάζει μουσική με κάποιον κύριο που ακούει τζαζ».

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι αυτό συνέβαινε για χρόνια: «Εμείς αυτό το ακούγαμε πολλά χρόνια. Το λένε και κοπέλες που δούλευαν πολλά χρόνια μαζί του, το επιβεβαιώνουν. Βέβαια, αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχει δει κανείς», διευκρινίζει η κυρία Μαγουλά.

Η κυρία Μαγουλά ανέφερε πως η συμπεριφορά του κομμωτή προς το πρόσωπό της ήταν καταπληκτική και επειδή η ίδια δούλευε πολλά χρόνια μαζί του, συνήθιζε να της λέει «Είμαι πατέρας για εσένα, ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου». Εν τέλει, όμως, η κυρία Μαγουλά ανέφερε πως ο κομμωτής ήταν «πολύ χειριστικός, προσπαθούσε να μας έχει κοντά του». Η ίδια αναφέρει πως ήταν γνωστός σε πολλά κομμωτήρια της γειτονιάς και ήταν συνέταιρος σε ένα ακόμα.

Από πλευράς του, ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως ο άνδρας με τα στικάκια «έχει αναφερθεί στην προανάκριση, γιατί έχει καταγγελθεί από τις υπαλλήλους και τη σύζυγό του. Δεν έχει κατονομαστεί από τον ίδιο (τον κομμωτή). Λέει ότι “είχα πολλές σχέσεις με ανθρώπους που αντάλλαζα μουσική“. Από εκεί και πέρα, ερευνάται από την Αστυνομία, για να μπει το όνομά του στην προανάκριση και να κληθεί να δώσει κατάθεση».